Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، علی محمد مختاری در آیین افتتاح پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گل و گیاه تهران که از ۱۶ تا ۲۲ اردیبهشت ماه با راه اندازی کاروان گل و گیاه برگزار شد، گفت: سرانه گل در ایران از نظر صادرات بسیار ناچیز است به طریقی که سالانه بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون دلار صادرات گل داریم اما در کشور همسایه ترکیه بیش از یک میلیارد دلار در سال صادرات گل و گیاه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران با بیان اینکه در کشور ما تنوع گل و گیاه زیادی وجود دارد، تصریح کرد: باید در زمینه بسته بندی تلاش کنیم تا بتوانیم صادرات را افزایش دهیم چرا که ۱۵ هزار تولیدکننده گل و گیاه داخلی در کشور داریم و همچنین می توانیم با تبدیل گلخانه های سنتی و آموزش های لازم در جهت حمایت از صنعت گل وگیاه پیشرفت های زیادی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۱۵ نمایشگاه گل و گیاه و ۸ نمایشگاه فصلی برگزار شده است، تصریح کرد: شهردار تهران معتقد است در زمینه توزیع عادلانه فضای سبز باید تلاش کنیم و این کار را از محله محوری آغاز کرد تا فاصله جنوب و شمال شهر بدین طریق کاهش پیدا کند. امروز بهترین بوستان ها با وسعت زیاد در شهر تهران در دسترس همه مردم قرار دارند. به طریقی که تا کنون ۲ هزار و ۲۱۲ بوستان منطقه ای، محلی و فرامنطقه ای احداث شده که این بوستان ها به استثنای کمربند سبز و فضای سبز بزرگراهی هستند.

مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران با تاکید براینکه قبل از انقلاب اسلامی سرانه فضای سبز زیر ۱ متر با ۳.۵ میلیون نفر جمعیت بود، ادامه داد: تا سال ۸۴ این میزان فضای سبز به ۹ متر رسید که در حال حاضر شاهد سرانه سبز ۱۶.۷ مترمربع به ازای هر نفر هستیم.

مختاری افزود: در پانزدهمین نمایشگاه گل و گیاه امسال شاهد ۲۲۰ واحد تولیدی داخلی و خارجی در نمایشگاه هستیم که این موضوع مشارکت فعال موسسات در قالب تشکل ها را رقم زده است.

معصومه آباد عضو شورای اسلامی شهر تهران با حضور در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گل و گیاه تهران با اشاره به اینکه درگذشته سرانه فضای سبز ۹ متربود و رساندن عدد ۹ به شرایط فعلی در یک شرایط اقلیمی خشک و با وجود ریزگردها و همچنین آلودگی هوا بسیار حایزاهمیت است، گفت: در حال حاضر رسیدن به عدد ۱۶.۷ مترمربع هنرمندی می خواهد و باید یک مدیر هنرمند در این شرایط اقلیمی این کار را انجام دهد.

وی با اشاره به حضور بیش از ۲ میلیون بازدید کننده در نمایشگاه گل وگیاه خاطرنشان کرد: این نمایشگاه یک نمایشگاه فرهنگی است که می توان گفت در کاهش خشونت های شهری نیز نمایشگاه گل و گیاه بسیار تاثیرگذار است. هرسال شاهد داستان تکراری حمل ونقل گل و گیاه و بسته بندی آن در کشور هستیم اما کی و تا چه زمانی این مساله حل خواهد شد!؟ بسیاری از همکاران شورای شهر می گویند مگر می شود عدد ۹ را به ۱۶ رسانده باشند اما وقتی سرمان را از پنجره بیاوریم و باغات و بوستان ها ی اطرافمان را ببینیم، توسعه فضای سبز در شهر تهران را طی سال های اخیر خواهیم دید.

آباد با اشاره به اینکه برخی از افراد در هفته گذشته گفتند که نیروگاه برق از زباله تولید انرژی ندارد، اضافه کرد: به آنها گفتیم بروید و ببینید که آیا این نیروگاه تولید انرژی می کند یا نه اما جالب توجه است که بعداز یک هفته گفتند بله این نیروگاه فعال است اما میزان و مقدار تولیدش کم است.

این عضو شورای شهر با بیان اینکه در سالی که بوستان یاس فاطمی با ۱۴۰۰ هکتار به بهره برداری رسید رهبری عنوان مدیر جهادی را به شهردار تهران دادند، گفت: ازهمین جا باید به عنوان عضو شورای شهر در راستای گسترش فضای سبز و گونه های گیاهی در شهرتهران از شهردار تشکر کنم. امیدوارم که این صنعت را رونق دهیم تا در نهایت بتوانیم درآمد زایی و اشتغال در این زمینه ایجاد کنیم.

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز شاهد افتتاح پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گیل و گیاه شهر تهران هستیم، افزود:افزایش سرانه فضای سبز شهرتهران در ابتدای دهه ۸۰، ۹ متر بود که در حال حاضر به ۱۶.۷ رسیده است که این یک کار ارزنده و شایسته است. به رغم حملات در خصوص فروش باغات شهر تهران، شاهد افزایش سرانه فضای سبز در پایتخت هستیم.

وی با تاکید بر اینکه تلاش این بوده که فضای سبز تهران نهتنها از بین نرود بلکه چندبرابر هم بشود، عنوان کرد: تهران شهر خشکی است و میزان آلودگی اش بالاست و فضای سبز می تواند به تلطیف هوا کمک کند. در سالهای اخیر روددره ها به فضای سبز تبدیل شده اند و دامنه کوه ها نیز در افزایش سرانه فضای سبز شاخص هستند که این میزان علاوه بر کمربند سبز تهران و بوستان های بزرگی همچون بوستان یاس و ولایت است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه در شورای شهر رای دادیم تا باغات را خریداری کنیم، یاداورشد: هنوز در مناطق ۱۰،۱۱ و همچنین ۱۲ سرانه فضای سبز کم است و علت آن مشخص است چرا که خانه های قدیمی متراکم و بافت فرسوده در این مناطق زیاد است. باید هماهند زمان های گذشته که برخی خانه ها را تخریب کردند تا پارک شهر ایجاد شود ما نیز این کار را انجام دهیم. امیدوارم بخش خصوص در این زمینه تلاش کند و امیدمان به دولت ها نباشد تا در صنعت و صادرات گل به جاهای خوبی برسیم.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۰۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: ۱۷ بوستان جدید به مساحت ۶۹۲ هزار و ۶۲۱ مترمربع با اعتبار ۷۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ احداث شد.

مهدی اصفهانیان‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم، اظهار کرد: اجرای پروژه‌های استفاده از پساب تصفیه شده در راستای توسعه و نگهداری از فضای سبز با رویکرد توسعه پایدار در سطح بوستان‌های جنگلی و فرا شهری انجام می‌شود.

وی افزود: این پروژه در سال ۱۴۰۲ با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در حوزه معاونت خدمات شهری و در سطح مناطق هشتگانه پیش‌بینی شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز بیش از ۶۰ میلیارد تومان برای این حوزه در نظر گرفته شده است تا از پساب‌های تصفیه شده در بوستان‌های جنگلی استفاده شود.

اصفهانیان‌مقدم ادامه داد: مکانیزاسیون شبکه آبیاری فضای سبز و حذف آبیاری تانکری اقدام مهم دیگری در سال گذشته بوده است که سال ۱۴۰۲ در این خصوص ۹۰ میلیارد تومان هزینه شد.

وی اضافه کرد: این موضوع نقش مهمی در افزایش بهره‌وری و کاهش میزان مصرف آب دارد تا جایی که در سطح مناطق هشت‌گانه هیچ‌گونه آبیاری با تانکر مگر در مواقع حادثه یا قطعی آب، وجود ندارد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: به منظور توسعه شبکه‌ها و خطوط انتقال آب خام در سال ۱۴۰۲، ۱۲ هزار و ۲۳۵ متر طول با هزینه بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان توسعه شبکه انجام شد.

اصفهانیان مقدم با اشاره به اینکه مساحت آبیاری تحت فشار ۳۰ هزار مترمربع و آبیاری قطره‌ای ۲۵۰ هزار مترمربع است، افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۱۶۰۰ مترمکعب حجم مخزن برای شبکه‌های آبیاری فضای سبز احداث شد.

کد خبر 748148

دیگر خبرها

  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • آغاز ساخت بوستان دادا و کاکا در بندرعباس
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • دلیل قطع درختان در محدوده باغ‌موزه قصر مشخص شد
  • چرا برخی درختان در محدوده باغ‌موزه قصر قطع شده‌اند؟
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود
  • واکنش شهرداری نسبت به قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود